marți, 23 septembrie 2014

Starbucks sau Guinness?

Dacă ești un fan al berii Guinness, însă nici nu refuzi un ocazional latte de la Starbucks, atunci articolul acesta este de interes pentru tine.



Starbucks este recunoscut pentru inventivitatea de care dă dovadă, fie că vorbim de campanii de promovare fie că vorbim despre mixul de arome și siropuri pentru a da cafelei un alt gust și pentru a îți oferi ție, consumatorul, o experiență de savoare la fiecare vizită în magazine.

Cel mai nou sortiment de cafea prezentat lumii zilele acestea de compania americană, poartă numele de Dark Barrel Latte și a fost lansat în Ohio și Florida, pentru început. Fără alcool, băutura pe bază de lapte, are o parte espresso, o parte sirop de caramel negru și o parte sirop „stout”, o aromă nouă care imprimă un gust de malț rumenit, totul așezonat cu frișcă din belșug. Ce gust are? Se pare că de bere Guinness, rece ca sufletul Polului Nord.

Eu, una recunosc, aș fi extrem de curioasă să încerc o astfel de băutură! Experimentalistă de fel, aleg să beau cele mai noi sortimente și cele mai ciudate arome, înainte de a decide ce anume îmi place. Spre exemplu, acum câțiva ani am descoperit la recomandarea unui barrista Toffee Nut Latte care o băutură sezonieră la SB și pe care o găsești în perioada Crăciunului. Atunci când văd că apare, caut orice ocazie de a îi colinda pe omuleți pentru a da peste cap, pahar după pahar, mirobolanta licoare. Așa că, recunosc, cu mâna pe volan, că aș încerca și un shut de Dark Barrel Latte, tu?

Sursa foto: Facebook Starbucks

Niciun comentariu: