marți, 25 noiembrie 2014

Desen 3D? Simplu, în culori

În traininguri spun mereu că toată lumea poate desena. Răspunsul este, întodeauna, același: o ridicare scenptică de sprâncene însoțită de un hotărât - Eu, nu!

Ei bine, toată lumea poate desena, de la cele mai simple lucruri, cum ar fi o ceașcă de cafea până la chestii mai complicate cum ar fi o mână 3D. Totul stă în abilitatea de a explica a celui care se apucă să te învețe arta desenului.

De curând am avut de dus la capăt două provocări în ceea ce privește desenul una de a îl desena pe Johnny Bravo și cea de a doua de a îl desena pe Courage - câțelul acela fricos pe al cărui stăpân îl chema Eustache. De primul desen, m-a achitat la o cafea, de cel de-al doilea încă nu, pentru că managementul timpului la mine este zilele acestea o materie picată. Dar, este pe lista de lucruri de făcut la un loc fruntaș.

Așa arată my Joooohnnnnny:


Și, pentru că scopul acestei postări este te fac să îți dai seama cât de ușor se poate desena, mai jos ai un filmuleț din care vei învăța să desenezi o mână 3D. Da, chiar tu (copilul din tine) sau juniorul/junioara ta :)


Ei, ai durut? :)

Niciun comentariu: